Fatih İlkokulu

WEB https://fatihilkokul.meb.k12.tr
Adres : FATİH MAH. KARAMANLI CAD. NO 54 İÇ KAPI NO 1 ÇAĞLAYANCERİT / KAHRAMANMARAŞ
VİZYON : Yeniliklere açık, kendini sürekli yenileyen, okuyan, araştıran, inceleyen ve düşünen nesillerin yetiştiği, bütün öğrencilerin hayata ve bir üst eğitime hazırlandığı, idareci, öğretmen, yardımcı personel, öğrenci ve velilerin el birliği ile, çevrede, bölgede, ilde ve ülkede model okul olmak.
MİSYON : Ülkemizin eğitimdeki bir çiçek bahçesi olarak, ulu önder Atatürk´ün "Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmayı ve büyük Türkiye" idealine ulaşmayı hedefleyen, Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne inanmış nesiller yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:40 Ders Başlama 14:30 Ders Bitiş